A B.W.A. Kft. minőségpolitikája

Célunk, hogy vállalatunk a jövőben is megtartsa eredményes működését, versenyképességünket tovább fokozzuk.
Fűszerpaprika és fokhagyma termeltetési rendszerünkben kizárólag hazai termelőkre támaszkodunk, akikkel hosszú távú, a kölcsönös megbecsülésre épülő viszony kialakításán dolgozunk. Vödrös, hordós és konténeres paprika- és fokhagyma pépeinkkel meghatározó szerepet kívánunk betölteni a nagy kiszerelésű paprikapépek európai piacán. Kis kiszerelésű, a végső fogyasztóknak szánt paprikás és majonézes szószainkkal terjeszkedni szeretnénk a belföldi és a dél-európai országok piacán. Ezek megvalósításához alapvető célunk, hogy élelmiszereink nemcsak biztonságosak, de finomak, tetszetősek is legyenek, és a törvényi előírásoknak való megfelelésen túl vevőink teljes megelégedésére is szolgáljanak.

Mottónk

Egy dolog értékét a minőség adja meg. Hegel

Céljaink megvalósítása érdekében az alábbiakról gondoskodunk:

 • A termékeinkre vonatkozó törvényi előírásokat, szakmai elvárásokat folyamatosan figyelemmel kísérjük. Ezek ellenőrzéséhez, gyakorlatba való átültetéséhez szakképzett munkaerőt alkalmazunk.
 • Vevőinkkel hosszú távú, jó kapcsolatok kialakítására törekszünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a vevői igények felmérésére, a megfelelő tájékoztatásra és a megelégedettség felmérésére.
 • Az alapanyagokra vonatkozó minőségi elvárásainkról tájékoztatjuk beszállítóinkat, folyamatosan ellenőrizzük és értékeljük ezek teljesülését.
 • Termeltetési rendszerünkben törekszünk a hűségre, kölcsönös megbecsülésre épülő viszony kialakítására. Ehhez igyekszünk megfelelő szakmai támogatással, kommunikációval is hozzájárulni.
 • Az üzemi infrastruktúrát, gyártási technológiát folyamatosan fejlesztjük és bővítjük. Ezek megvalósításáshoz pályázati és saját erőforrásokat használunk. Kivitelezésükhöz szakképzett külső szolgáltatásokat is igénybe veszünk.
 • Folyamatainkat, termékeinket, csomagolóanygainkat HACCP szerint ellenőrizzük.
 • Az élelmiszerbiztonsági követelmények teljesülésén túl folyamatosan ellenőrizzük a vevői igények és a saját minőségi elvárásaink teljesülését is.
 • Figyelemmel kísérjük a piaci változásokat és a versenytársak termékeit is.
 • Megfelelő dokumentálási rendszert működtetünk a nyomonkövethetőség biztosításásra és gyártási folyamatok, valamint a minőségi ellenőrzések eredményeinek rögzítésére.
 • Dolgozóinkat folyamatosan tájékoztatjuk és oktatjuk a HACCP és a minőségügyi rendszer követelményeiről, azok betartását ellenőrizzük.
 • Minőségcéljainkat folyamatosan felülvizsgáljuk, ellenőrizzük azok teljesülését. A fejlődés érdekében a 2015-ös évre célul tüztük ki a minőségbiztosítási rendszerünk IFS szabvány szerinti tanúsítását.
 • Hiszünk abban, hogy hosszú távon csak jó minőségű, megbízható termékekkel lehet megőrizni a versenyképességet és megtartani a vevők és a fogyasztók bizalmát.


Kapcsolat

Weij Anton

ügyvezető

+36 70/527 1218

anton.weij@bwa-kft.hu

Szabadiné Szabó Éva

adminisztráció

+36 70/360 2386

bwa@bwa-kft.hu

Weij Anton

ügyvezető

+36 70/527 1218

anton.weij@bwa-kft.hu

Morvai István

termelési vezető

+36 70/361 5984

morvai.istvan@bwa-kft.hu

Walterné Várhelyi Katalin

minőségirányítási vezető

+36 70/326 1554

walterne.katalin@bwa-kft.hu

Weij Anton

ügyvezető

+36 70/527 1218

anton.weij@bwa-kft.hu

Írjon nekünk